2150952.jpg HCM 2008 menossa ja 18 km takana. Vielä meni lujaa. Lopulta jalat krampeille ja loppuajaksi 2.52.59.

Kovasti tekis mieli lähteä rynnimään 15-20 km:n lenkkiä kuivalle asfaltille rankan työpäivän jälkeen, mutta minkäs teet. Rouva työmatkalla Ruotsissa ja lasten hoitotoimenpiteet käynnissä iltaan saakka. Siitä tuo kysymysjmerkki otsikon jälkeen. Uho on kuitenkin kova, jalat kunnossa ja menohalut kovat.

Ideoin ittelleni tasoa mittaavan testikisan tuleville kuukausille. Jätän Teivo-cupit taas väliin ja juoksen mieluummin oman testikymppini Sääksjärvi-Hervanta pyörätiellä. Viime toukokuulta muistan kellottaneeni matkan, joka lienee melko tarkasti kymppi, aikaan 35.52. Eli siis hämmästyttävän hiljaa aatellen et kesäkuussa Forssassa puolikas pyörähti 1.17.06 ja kepitin itse Rouva Sandell-Hyvärisen...

Tavoite joulukuussa vois olla vaikka alle 39 minuuttia ja siitä sitte joka kuukausi minuutti pois.... Seuraava kisa lienee Sukarijuoksu toukokuussa ja siel kymppi. Sitte HCR (en tiedä miksi) ja niin eespäin. Antaa toi kisaohjelman suunnittelu kummasti energiaa talvikauden harjoitteluun.

Yritin muuten ettiä noin 9000 digivalokuvan kokoelmastamme kelpaavaa valokuvaa blogiin. Siis ittestäni kisaamassa tai ees reenaamassa. Lapsista on 8900 kuvaa ja loput on juhannuksenvietosta ja muusta mielenkiintoisesta. (Sain kuin saikin kuvia siirrettyä, kuten edellä näkyy. Hölmöön paikaan vaan, piti saada tohon sivupalkkiin. Kait senkin oppii)