Eilen vedin nautiskellen 17.4 km töistä kotiin osittain jäisellä alustalla rankkaan vastatuuleen. Vauhti silti kohtuullinen eli aavistuksen yli 4.30/km. Fiilistä nostatti AC/DC ja Rammstein. Kyl musalla on väliä juostessa. Pitäisköhän ensi kaudella luukuttaa maratonit kuulokkeet korvilla? Ite vedän usein intervallireenissä hulluimmat vedot kuunnellen Rammsteinin Ich Will tai AC/DC:n For those about the rock rallatuksia. 

Jälleen kerran (itsepäisenä paskiaisena) olin jäädä juostessa auton alle. Tamperelaisilla autoilijoilla on kiveen hakattu käsitys siitä, että suojatietä lähestyvä juoksija ilman muuta pysähtyy ja antaa automobiilille tietä. Ei väliä vaikka valot olisivat vihreät. Olenkin aloittanut yhden miehen tuhoon tuomitun sodan autoilijoita vastaan. Aseenani ovat provokaatiot: lievimmillään pään pyörittely ja vihaiset ilmeet ja ääritapauksessa joko kansainvälinen käsimerkki tai auton takaosan hellä taputtelu avokämmenellä. Myönnän ettei tossa ole mitään järkeä, mutta ainakin tulee hyvä mieli. 

Tänään toivottavasti edessä aikataulujen salliessa 12-13 km kevyttä palauttelevaa Lempäälän raiteilla. Jos vaikka sais juhlavat 80 km mittariin tällä viikolla