..ja vaihdan varkut verkkarihousuun. Edessä siis lamantappotalkoohengessä kotimaanmatkailua viikon ajan. Aluksi tosin Kotkaan ja Meripäiville. Siellä tarkoituksena olis raastaa 14.4 km kilpailuhenkisesti. Viime vuosina meikäläinen on hämmästyttävästi noussut kisan jälkeen palkintopallille, vaikka b-luokan juoksija olenkin. Huomenna, jos kisaan, ei podium kuitenkaan näytä todennäköiseltä. Kunto on ihan karsea ja kaiken huipuksi jonkun soritin kesälenssu vaivaa. Eli jos huomenna kisaan starttaan niin ainakin yritän vetää ns. harjoitusluonteisen kisan enkä raasta hulluna. 

Kotkasta matka jatkuu Lappeenrantaan, josta pohjoiseen aina Kolille asti. Siellä tarkoituksena olisi painia karhujen kanssa ja laulaa Maamme- laulua kansallismaisemassa. Ehkä saatan jopa erehtyä Karjalan laulu- ja runomaiden lenkkipoluille yleistä pahennusta herätämään. Kolilta Kuopijoon, jossa kalakukon muruset suupielissä kevyttä kenttäharjoitelua, jos fiilistä löytyy. Joten eiköhän luvassa ole taas ns. kevyt viikko. Niitähän riittää..

Viime viikolla riehaannuin totaalisesti ja juoksin seitsemän reeniä ja yhteensä 91 km. Siis lyhyitä hölkkiähän nuo olivat, mutta tulihan ainakin juostua.

Nyt kohti Karjalaa. Vaikka vaihdankin vaurkut verkkarihousuun niin tarkoituksena ei ole juoda kaljaa auringonnousuun. Eikä laskuun.