Joo-o tuli pidettyä kesälomalla parin viikon tauko myös blogeiluissa.

Selitykset:

 1) mökkeily ja lomamatkailu. Modernisti todettuna, meitsi on ollut www. yhteyksien    ulkopuolella suuren osan viimeisestä parista viikosta. Onhan mulla tietenkin mobiilinettiyhteys kännykän kautta. Ei kuitenkaan oikein innosta päivittää blogia kännyn näppäimistöllä. Eihän se ees ole qwerty.

2) Vasara ja nauloja. Niinpä, meidän perheen omakotitalon rakennus meiningit jatkuvat jälleen. Vuorossa autotallin katto ja leikkimöksä. Vajaan viikon painoin apanan raivolla raksahommia. Kakkosneloset, vatupassit, ankkurinaulat ja yläpaarteet kuulu meitsin hommiin. Ei bloggaus.

3) juoksuhommat, reenaus ja niistä honottaminen= EVVK. Viimeisimmässä postauksessani kyselin itseltäni Humppilan puolimaralle lähtemisestä. Tuli käytyä. Tuloksena legendaarinen loppuaika: 1.24.xx. Noi xx on sekunteja, jotka olivat about 50 tai jotain. (Ei ole kiinnostanut etsiä kisan tuloksia netistä saadakseni sekunnit selville).

Reenit: Silloin tällöin olen erehtynyt juoksentelemaan, yleensä huonolla menestyksellä. Viimeisen kahden viikon kilometrimäärät kertovat kaiken: 45 ja 24. Näin sitä reenataan kohti Helsinki city maraa... Kerran yritin juosta kovaakin, mutta viiden kilsan raaston jälkeen homma oli sillä selvä ja äijä kaput. Ja aikaahan vitoseen meni 18.30. Mihin piruun katosi toukokuun alun huippukunto? Löytyisköhän jostain syy?

Pakko tunnustaa, että viime viikolla tuli kyllä ulkoiltua urheilumielessä juoksentelun lisäksikin. Muistinpa, että omistan viininpunaisen Raleigh- merkkisen kilpapyörän, joka keräsi pölyä talomme kellariosastolla. Taisi olla vuosi 2004, kun edellisen kerran kuritin pyörää kesänä, jolloin juoksentelu oli mahdotonta (polven eturistiside irtikatkipoikki) Tulipa invaliditeetista huolimatta sotkettua munamankelilla Mansikkapaikasta (Valkeakoski) aina Tsadiin (Stadi) asti. 

Viiden vuuen tauon jälkeen reenasin aluksi 35 km paikallisilla teillä, itseasiassa aina pyörän kumin tyhjenemiseen asti. Kunnon pyöräilyreenikauden tehtyäni, starttasin klo 5.45 perjantaiaamuna heinäkuun 1. päivänä pyöräilylenkille kohti etelää. Lopulta 184 kilometrin jälkeen saavuin Porvooseen ja päätin, että juoksu sittenkin on mun lajini. Keskituntinopeudeksi tuli 29.7, enkä ees ollut maalissa paaleissa. Mutta ei musta kilpapyöräilijäksi ole. Oli kuitenkin mukava vaihtoehtoreeni maraa varten.

Huomenissa (kanske) voisin kait kirjoitella pitkän synnintunnustuksen Humppilan waterloosta. Tai siis Waterloon taistelu oli Napsulle (=Napoleon) riemuvoitto verrattuna meikäläisen suoritukseen Humppilan karkeiloissa. Ehkäpä avaudun myös kilpapyöräilyn sietämättömästä raskaudesta.

Lopuksi: Alexander Stubb on äijä. Siis sikakova äijä. Nyt sen viimeistään tiedän pyöräiltyäni 185 kilsaa. Ei olis ollut mitään tsanssejä vaihtaa Porvoon rantabulevaardilla pyöräkamat juoksuvermeisiin ja raastaa menemään mara kolmeen tuntiiin...  Meikä meni terassilaivallle kaljalle.